Førsteinntrykk: Faster 545 X 2

BRUKSBÅT: Faster-båtene leveres i ulike versjoner etter kundens ønske. Bauglemmen på vår testbåt kunne kjøres elektrisk.
SPREK: Takket være lavt tyngdepunkt har Faster 545 forbausende sporty og komfortable sjøegenskaper.
ENKEL KONSOLL: Faster 545 kan utstyres både med enkel og dobbel konsoll, samt ulike lastekasser som festes i dørken.
MODULER: Ved hjelp av rotasjonsstøpte moduler kan man komponere sin egen innredning etter behov, for eksempel dobbel konsoll.

Solide outsidere

De velbygde Faster-båtene er dyre, men byr på gode sjøegenskaper og solide, praktiske løsninger. Vi har kjørt to ferske praktikere. to add subtitle

Publisert Sist oppdatert

Begge modellene har en 88 cm bred bauglem som styres elektrisk, men interiøret skiller de to modellene. Mens Faster 545 SC har doble konsoller (som en bowrider), har 545 CC en bredere, midtmontert konsoll. Til tross for at båtene ser flatbunnete ut, har de et V-bunn­skrog på 18 grader uten steglister. Det gir egenskaper helt på linje med konvensjonelle båter. Vi kjørte båtene under ulike forhold, og ble imponert over lite skroglyd og balanserte, myke sjøegenskaper. Med en 100 hk Honda på hekken noterte vi en toppfart på drøye 35 knop, hvilket er høyst anstendig. Det velbygde skroget er delt opp i seksjoner slik at båten skal flyte selv om man slår hull i en del av skroget.

Velutstyrte

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER