TEST: YAMARIN CROSS 64 BR

GOD FLYT: Det er meget lett å bevege seg gjennom båten fra for til akter, men også i land via trinnet på styrbord side.
TØRT STUVEROM i konsollen foran passasjerplassen på babord side. Her er det også et 12 volt-uttaket montert for lading av mobil og annet utstyr.
ROMSLIGE STUVEROM med lett adkomst via store dører i både fører- og passasjerkonsoll.
LÅSBART: Stuverommet under akterbenken er låsbart, noe som innebærer at hovedstrømbryteren blir utilgengelig.
BRA PLATTFORM: Det er lett å bevege seg på de store flatene i motorbrønnen. Her kan man også nyte kaffen etter en dukkert.
KALESJEGARASJE: Ryggputene rundt sofaen felles ned og opp, og gir dermed plass til kalesjen som felles opp eller pakkes sammen i en håndvending.

Særdeles bra

Aluminium er i vinden som aldri før blant småbåtprodusentene i Finland. Nylig lanserte Yamarin sin 2015- nyhet Cross 64 BR, som tar over for modellen Cross 63 BR. Båten er noe av det ypperste vi har kjørt i kategorien bowrider.

Publisert Sist oppdatert

Finske Yamarin satser hardt på aluminiumsversjonene av sine båter, og vi har allerede tatt en testur med deres 2015-modell Yamarin Cross 64 BR. Den er en nytelse å kjøre og har mange smarte praktiske løsninger.

Totalt sett er Yamarin Cross 64 BR en meget vellykket bowrider med en meget komfortabel og sosial avdeling aktenfor vindskjermen og godt utnyttet stuveplass. Båten tar over plassen til Cross 63 BR i modellprogrammet, og blir lillesøster til flaggskipet Cross 75 BR.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER