Buster LE

Tronarvingen

Buster L har fått en morsom tronarving i nyheten Buster Le. Båten er basert på det samme gode skroget, men har glassfiber dekk og innredning.

Publisert Sist oppdatert

Buster L er kanskje tidenes mest solgte modell fra finske Fiskars. Den har vært gjennom en trinnvis utvikling siden den første ble sjøsatt på midten av 1980-tallet. Produsenten har gjort mye riktig for å holde markedsposisjonen til akkurat denne modellen. Nå er tredje generasjon på sjøen og heter Buster Le. Nyheten er bygget på L-seriens aluminiumsskrog og har glassfiber innerliner .

Buster LE er et kompromiss basert på forskjellige behov; lett å dra med seg på en henger, kjapp nok med en 50 hesters motor og med en dørkflate, med anti-skli-belegg, som gjør hobbyfiske enkelt. Fiskars har lagt all sin erfaring i prosjektet og har lykkes maksimalt med konseptet. Og når båten i tillegg oppfører seg som en atskillig større båt i sjøen, stabil og sjøgod som den er, da må et viktig mål være oppnådd. Båten er noe av det beste vi har kjørt i klassen rundt fem meter.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER