Buster Magnum

Funksjonell eleganse

De finske Busterbåtene i aluminium har mange fans i Norge. Minimalt vedlikehold, stor slitestyrke og funksjonell design har vært fordelene. Med den nye «Magnum» er Buster blitt både elegant og sjøverdig.

Publisert Sist oppdatert

Bak Buster-båtene står det kjente finske konsernet Fiskars. De lager alt fra kjøkkenutstyr og verktøy til aluminiumbåter. Tidligere hadde de også stor produksjon av seil- og motorbåter i Åbo. Nå er det datterselskapet Inha Bruk som har fått ansvaret for Busterbåtene. Og bak den nye, fjerdegenerasjon Magnum-modellen ligger en storstilet satsing på ny produksjonsteknologi og design.

De nye båtene bygges i en jigg der delene sveises sammen og monteres som på et samlebånd. Det sparer tid og gir bedre kvalitet og finish. Det nye designet har gjort båten mindre firkantet. Båten ser rett og slett lekker ut. Og når man studerer detaljene er det tydelig at det ligger mye omtanke og nytenkning bak. Seteputene tåler å bli tråkket på og de er ikke vannabsorberende. Mye av innredningen er rotasjonsstøpt i plast og hele kalesjen pakkes lett ned i et eget rom under aktersetet. Begge forsetene er justerbare og vindskjermene er laget av ripefritt sikkerhetsglass. Plast og aluminium danner et hele både design- og funksjonsmessig.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER