FØRSTEINNTRYKK: ARRONET 25 CXIP

TRAPP: Når midtre del av køyearrangementet vippes opp, blir det en fin trapp opp til fordekket.
KØYE: Når trappen er slått ned, blir det en stor dobbeltkøye under fordekket.
BENKER: Langsgående benker aktenfor førersete og passasjersete gir mange sitteplasser, men kan til nød også brukes som køye for overnatting. Det er riflet aluminiumsdørk over det hele som gir gode antiskliegenskaper.
PRAKTISK: Akterdekket har mange funksjoner. Man kan være sosial rundt bordet og de to langsgående benkene, eller man kan fiske fra akterdekket eller bruke det som badeplattform.
MOTOR: Testbåten var utstyrt med innebordsmotor under akterdekket. Den kan også leveres med påhengsmotor, og da blir dette rommet frigjort til et stort stuverom.

Panservogn

Dette er en grov bruksbåt. Ikke den første båt man ser på når man skal kjøpe for å ta med familien på sommerferietur med, men den kan brukes til det også.

Publisert Sist oppdatert

Aluminiumsbåter har blitt veldig populære de siste årene. Flere av de tradisjonelle glassfiberbåt-produsentene har også kommet med varianter med aluminiumsskrog. Arronet har rendyrket aluminiumen i både skrog, innredning og overbygg på alle sine modeller fra 18 til 35 fot.

Den nye 25 CXIP-modellen er basert på skroget til modellen 24 5 CX – en ganske tradisjonelt utseende styrhusbåt med midt-montert styrhus, et lite akterdekk og en brønn forut. Denne løsningen er videreut-viklet på 25 CXIP som er laget i to varianter. Vår testbåt og en variant med mindre styrhus og mye større akterdekk. Begge varianter kan leveres med enten fordekk og sovelugar under eller med åpne sittebrønn.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER