Vollen båt konkurs

Svakt marked og uhenighet om leiekontrakt gjør at Vollen båt i Asker må melde oppbud. Dette kan få store følger for båtfolket.

Publisert

-Det har ikke vært tilstrekkelig lønnsomhet i selskapet. Bedriften har drevet i tre år, og det har vært svakere lønnsomhet nå under finanskrisen på linje med mange andre bedrifter, innrømmer styreleder Espen Klevmark til Budstikka.no.

Butikken i Vollen har drevet salg av drivstoff og båtutstyr i tre år. I fjor kjørte de også helgeåpnet for å gi service til eventuelle vintgerbåtentusiaster. Nå er det altså slutt, og dette kan jo da få følger for et eventuelt fremtidig tilbud til båtfolket. Nå er det er opp til konkursboet å bestemme hva som skal skje videre mener styrelederen. Kravet mot boet er i følge styrelederen på cirka 700 000 kroner.

I bunnen ligger også en konflikt med eierne av lokalene om husleieprisen. Driften er forsøkt solgt, men på grunn av husleien, så har dette vært vanskelig i følge styreleder Klevmark.    

-Det har vært en uoverensstemmelse om tolkning av leieavtalen, og saken var på vei til tingretten. Hadde vi fått gjennomslag for vår tolkning, ville det ha gjort det lettere for oss å berge skuta. Men med denne usikkerheten hengende over oss og en vintersesong uten omsetning foran oss, ville det være uforsvarlig å ta sjansen på videre drift, sier Klevmark til Budstikka.no.

Powered by Labrador CMS