Ubåter for dype dykk

Er du lei av å duppe på bøljan blå kan du kjøpe din egen ubåt og utforske dypet.

Publisert

Düsseldorf, Tyskland

Er du nysgjerrig på hva som befinner seg under vannflaten? Eller vil du dukke overraskende opp på fjorden? Da kan en ubåt fra nederlandske U-boat Worx være tingen.

Nederlenderne leverer ubåter i ulike størrelser og fasonger ubåter for én person til fem personer. Selskapet hevder selv at deres ubåter er de mest prisgunstige undervannsbåtene på markedet. Ubåtene er klassifisert av Germanischer Lloyd.

Med de største og mest robuste modellene kan du dykke hele 1000 meter, får Båtliv opplyst. Alle modellene har kupler med 360 graders utsikt for mannskapet om bord.  De drives av elektromotorer, og kan dykke i opptil åtte timer. Alle er utstyrt med air condition.

Det nederlandske verftet tilbyr også sine kunder kurs i å føre ubåt. Blant tilbudene er et tre ukers kurs på den nederlandske øya Aruba i Karibia.

Publikummet for disse båtene er kanskje ikke så stort. Prisene starter på 420.000 euro (ca 3,4 millioner kroner). Målgruppen er først og fremst folk med superyachter, som også liker å gå i dybden, får Båtliv opplyst. Du finner mer info om ubåtene på hjemmesiden her.

Powered by Labrador CMS