Stor båtinteresse og millionsalg

Stor båtinteresse og flere solgte båter under helgens båtmesse i Leangbukta. Her er en stemningsrapport på video.

Publisert Sist oppdatert

Nina Zaborowski i Nautic Norway og de andre arrangørene av helgens båtmesse i Leangbukta kunne notere seg for mange båtinteresserte og flere båtsalg.

- Båtsalg på vei opp igjen

- Vi er kjempefornøyd sier Claes Eliasson i Bavaria båt Norge. Både med publikumsinteresse og salg. Det har egentlig gått over all forventning.  En Barvaria til 2,4 millioner kroner har fått nye eiere og skal antakelig seile nedover svenskekysten til sommeren med et middelaldrende norsk ektepar ombord som har kjøpt seg opp til en større båt enn den de før hadde. - Vi ser at interessen og båtsalget er på vei oppover igjen, sier Eliasson, som i tillegg hadde sendt ut fem tilbud på nye båter da Båtmagasinet var innom. 

Kjøpers marked

- Vi har notert stor interesse for båtmessen og hatt mye besøk, sier Børre Sørensen. Han var en av dem som viste kundene rundt på båtmessen for Marex og Windy. Noe av hemmeligheten med den store interessen i Leangbukta er at det er en kompakt messe med mange forskjellige båtmerker nærmest under samme tak. Marex var tomme for pølser, men hadde fortsatt båter igjen da Båtmagasinet var innom. - Det er kjøpers marked, så løp og kjøp, slutter Sørensen.

Nina Zaborowski, Nautic STOR BÅTINTERESSE. Mange var innom helgens båtmesse i Leangbukta, forteller Nina Zaborowski i Nautic til Båtmagasinet.
Nina Zaborowski, Nautic STOR BÅTINTERESSE. Mange var innom helgens båtmesse i Leangbukta, forteller Nina Zaborowski i Nautic til Båtmagasinet.