UØNSKET: Alle ansatte på Jarlsø Marina går en utrygg fremtid i møte. Gårdeieren er ikke interessert i å forlenge leieforholdet med den viktige båtaktøren. (Foran til venstre og bakover) Helge Moe, Simonas Kryzevicius, Wiktor Hermansen og Terje Jensen. (Foran til høyre og bakover) Jim Skaret, Øystein Aadne, Morten Solgaard, Svein Dokken og Aleksander Tolsrød Krokvik. (FOTO: AMUND RICH. LØKEN).

Denne gjengen er uønsket på Jarlsø

Drift av båtrelatert virksomhet er under strekt press i områder som er attraktive for eiendomsselskaper og boligbyggere. Nå står Jarlsø utenfor Tønsberg for tur. Der må Terje Jensen og hans 12 ansatte vike plass for planlagte luksusboliger.

Det må nærmest et under til for at Terje Jensens Jarlsø Marina i vannkanten på boligøya utenfor Tønsberg skal overleve i sine nåværende lokaler. Jarslø Eiendom er ikke interessert i å fornye leiekontrakten. 1 august neste år er det over og ut. Eiendomsselskapet vil omregulere den aktuelle snippen på nordenden av øya fra industri til bolig. De lyktes ikke med det i første forsøk, uten at det påvirket beslutningen om ikke å fornye leieavtalen. Jarlsø Eiendom står fast ved at en marina med stor travelift og håndtering av store båter ikke er forenelig med de planene de har for området, uavhengig om kommunens politikere sier ja eller nei til leiligheter.

Vil rive bygningene

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER