BÅT OG CARAVAN: Novospektrum Lanserer båtmesse på Lillestrøm i konkurranse med Sjøen for alle. Lanserer båtmesse på Lillestrøm i konkurranse med Sjøen for alle
AVLYSER: Nova Spektrum avlyser konkurrerende båtmesse første helgen i mars på Lillestrøm.

Avlyser Båt og Caravan på Lillestrøm første helg i mars

Dropper konkurrerende båtmesse på Lillestrøm første helgen i mars. 

Publisert Sist oppdatert

-Vi er opptatt av at alle skal lykkes når det kommer til møteplasser på området for båt og caravan, sier Iman Winkelman i Nova Spektrum AS som inntil nylig stod som arrangører av Båt og Caravan på Lillestrøm. Ettersom vi har fått tilbakemeldinger på at navnet på arrangementet allerede er i bruk av andre aktører, ønsker vi selvsagt å opptre på en ryddig måte, sier Winkelman. Dette innebærer at vi endrer navn og konsept, og legger ned nettsiden for vårt arrangement. Vi tror dette er en god løsning for alle parter, og ønsker arrangørene av Båt og Caravan masse lykke til med sitt planlagte arrangement neste år.

Jobber med konseptet

 -Vi jobber fortsatt med konseptet for vårt arrangement rettet mot båt, bobil og caravan, og vil komme tilbake til dette så fort detaljene er på plass, sier Winkelman. Vi ber om forståelse for at dette tar noe tid i en hektisk hverdag med en tett arrangementskalender. I forbindelse med det pågående arbeidet ser vi også på aktuelle datoer som ikke kolliderer med andre aktuelle møteplasser. Målet er samtidig å treffe målgruppen på et best mulig tidspunkt i forkant av sesongstart i 2024. Vårt hovedanliggende er å bidra til å bevare og styrke konkurransekraften til aktørene i båt,- bobil- og caravanbransjen gjennom å skape en effektiv kanal for salg, markedsføring og relasjonsbygging, slutter Winkelman.