PÅ KURS: Etter mange års prosjektering, nærmer Erika Krøvel seg målet om å realisere båtprosjektet Krovel 65 i Nederland.
PÅ KURS: Etter mange års prosjektering, nærmer Erika Krøvel seg målet om å realisere båtprosjektet Krovel 65 i Nederland.

Vil erobre verden med Krovel Yachts

Erika Krøvel (44) tilhører menneskesorten som setter seg umulige mål og jobber så hardt og målrettet at de blir en realitet. Erikas mål er å erobre verdensmarkedet med en yacht-serie opp til 24 meter. Møt dama bak Krovel Yachts.

Publisert

- Fascinasjonen min er det umulige, sier Erika Krøvel. 44-åringen fra Ørsta på Sunnmøre har i det stille jobbet med yachtprosjektet Krovel i ti års tid. Går alt etter planen, kan produksjonen av Krovel 65 være i gang i høst. Ambisjonene er enorme, men det er også kunnskapen og viljen.

- Hele poenget med dette konseptet er at båten skal være eier-operert, og at den kan håndteres av et par alene, uten mannskap. Men, i tillegg til det, skal det også være overkommelig å gjøre vedlikeholdet selv – og alt fra materialvalg til design og layout er gjort med det for øyet. På denne båten skal man være kaptein på egen skute i enhver forstand, forteller Krøvel.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER