Telenor Maritim Radio med ny mobilportal
Telenor Maritim Radio med ny mobilportal

Telenor Maritim Radio med ny mobilportal

I dag åpner Telenor Maritim Radio en egen mobilportal. På mradio kan båtfolket følge nyhetene på Maritim Radios hjemmeside og få informasjon om produktene og tjenestene til selskapet.

Publisert

­De siste årene har Telenor Maritim Radio, som blant annet har ansvar for nød- og sikkerhetskommunikasjonen til den norske redningstjenesten, vært gjennom en total fornyelse. Både den grunnleggende infrastrukturen og tjenestene er fornyet og utvidet. Sommeren 2009 lanserte Maritim Radio satellittjenester for den ”proffe” delen av markedet, og nå er Maritim Radio altså tilgjengelig for massemarkedet også via mobiltelefon.

Mer brukervennlig

– Vi har en klar strategi i hele Maritim Radio om å gjøre våre tjenester mer tilgjengelige og brukervennlige. Vi har derfor satset på nyskapning og utvidelse av vårt tjenestetilbud i tillegg til forbedring av våre eksisterende tjenester og prosesser, forteller Erling Brækkan, leder for Skipsradio i Telenor Maritim Radio.

- I privatmarkedet var applikasjonen SRC prøveeksamen på App Store vårt første skritt, neste steg er mobilportalen, og senere kommer et nytt system som åpner for selvbetjening og økt service for våre kunder og samarbeidspartnere. Veien videre vil bestå i forbedring, videreutvikling av tjenester og integrasjon av IT- og mobilløsningen, sier han.

 

Mradio.no - ny portal for båtinteresserte

-  På mradio.no kan du følge nyheter fra Telenor Maritim Radios hjemmesider, hente informasjon om tilgjengelige produkter, få oppdaterte værvarsler der du er, eller rett og slett bruke portalen som en startside for å lese nyheter, fotballresultater, laste ned spill eller søke nyttig informasjon om for eksempel flyruter og rutegående transport, - fortsetter Brækkan.

 

– Ut over våren vil Telenor Maritim Radio legge til ytterligere tjenester for dem som ferdes på og nær sjøen. Portalen er i hovedsak ment som en nytteportal for båtfolket. Vi vil derfor fokusere på å utvikle flere og bedre tjenester for dette segmentet, avslutter Brækkan.

 

For alle håndsett

Portalen er skreddersydd for alle mobiltelefoner med nettleser, samt iPod touch. Touchtelefoner og vanlige telefoner får noe ulikt brukergrensesnitt for best mulig brukeropplevelse. For å få tilgang til portalen kan man enten sende en sms med kodeord mradio til 2242, eller taste mradio.no i adressefeltet i webleseren på telefonen.

Powered by Labrador CMS