Sørlandskirken skal redde Offshore VM
Sørlandskirken skal redde Offshore VM

Sørlandskirken skal redde Offshore VM

Sterke krefter i Arendalsregionen går nå sammen for å skaffe penger til å dekke underskuddet på 1,2 millioner etter sommeren Grand Prix stevne i Offshore.

Publisert

Gode krefter samles på sørlandsk vis når det lørdag 3. Oktober holdes et stort støttearrangement for at Arendal også skal kunne ta på seg VM-runden i Offshore klasse-1 til neste år. Med Sørlandskirken, Jassfolkene i Canalstreet, Toffen Gunnufsen og Hove Republic og Vidar Busk som pådrivere og trekkplaster, håper man å få inn nok penger til å gjøre opp regningen etter sommerens løp. Vidar Busk er hovedtrekkplasteret, men arrangørene lover også gode oppvarmingsband.

-Vi jobber intenst for å kunne invitere til NGP (Norwegian Grand Prix) også i 2010, men der er ingenting avgjort. Vi fikk et underskudd på 1,2 millioner kroner etter at det voldsomme uværet spolerte vår viktigste dag under årets VM-runde. Vi gjør nå alt som står i vår makt for å kunne betale våre kreditorer, sier daglig leder i NGP, Svein Elgvin.

Han sier haner svært glad for støtten de nå får fra både kultur og næringsliv i Arendalsregionen.

-Helt fantastisk. Her har festivalkolleger, næringsliv og menighet gitt oss lysten på å stå på videre, sier Elgvin.

Kirken spiller en viktig rolle i denne sammenhengen. På lørdagen mellom klokken 11 og 15 blir det Barnas Superlørdag på Sam Eydes Plass i sentrum av Arendal, med Sørlandskirken som arrangør. På ettermiddagen blir det stor barnekonsert i Store Torungen, med blant andre Kristian Skogheim Pedersen og barnekoret Popkidz.

Powered by Labrador CMS