Spennende alubåter på vei

Bliksvær båt i Drøbak, har to nye alu-båter på beddingen. Dette er to robuste tøffinger ment for både proff- og famileibruk. Prisene burde så absolutt trekke kunder.

Publisert

23WA er bygd for bruk året runt. Båten har en meget robust konstruktion i hele 5 mm saltvannsbestandig aluminium av høyeste kvalitet. Dette er en båt som tåler å få bank, rett og slett en svært solid jeep for bruk på sjøen. Båten kan leveres med standardbaug eller baugport.

 

Store åpne flater gjør at man lett kan bevege seg er rundt om i båten samtidig som man har god sikt alle veier. Båten har også meget bra lastekapasitet, og det er lett å laste for eksempel materialer og byggmateriell siden den også kan leveres med baugport om ønskelig.

 

23WA er utrustet med to bekvemme sittebenker med plass for 4 personer. Den har også flere praktiske oppbevaringsplasser for alle tenkelige nødvendigheter ombord. Den er forholdsvis lett til å være 23 fot. Med sine 900 kilo uten motor, bør den også egne seg godt for trailing.

Båten leveres ferdig bunnsmurt og med 5,6 tommers plotter med kart over hele Norge. Båten leveres ellers med en imponerende utstyrsliste.

 

FAKTA:

Lengde: 6,9m

Breddw: 2,3m

Vekt (uten motor): 900 kg

Drivstofftank: 180 l

Maks motoreffekt: 200 Hk

Skrogtykkelse: 5 mm

Aluminium: AlMg 4,5

Pris fra kr. 199.000,- pluss motor

MS Boat 25C

MS Boat 25C, en skikkelig arbeidsbåt som tåler tøffe tak samtidigt som den er en bra familiebåt for dags- og ferieturer. Den har isolert og lyddempet styrehus/kabin som gjør at man kan nyte båtlivet også under kalde og regnfulle dager. Styrehuset er godt planlagt og romslig, og er samtidig med full ståhøyde. En liten bysseløsning samt kjøleskap inngår i det bra utstyrte styrehuset. Sitteplassene kan enkelt gjøres om til soveplass for 2 personer. Dieselvarmer finnes som tilleggsutstyr.

 

Åpen planløsning på for- og akterdekk gir bra lasteplass der også taket kan brukes for å laste for eksempel material eller byggematerialer. Romslige oppbevaringsrom rundt omkring hjelper til med å organisere alt nødvendig båt- og turutstyr. I hele tatt en båt som vil kunne egne seg til skjærgårds vaktmestere, eller folk med behov for en grei og billig pendlerbåt.

 

Båten er godkjent for totalt 8 personer og leveres ferdig bunnsmurt og med 5,6 tommers plotter med kart over hele Norge som standard. MS Boat 25C kan også leveres med nedfellbar baugport.

FAKTA:

Lengde: 7,5m

Bredde: 2,5m

Vekt (uten motor): 1600 kg

Drifvstofftank: 300 l

Maksimum motor effekt: 225 HK

Skrogtykkelse: 5 mm

Aluminium: AlMg 4,5

Pris fra kr. 419.900,- pluss motor

Powered by Labrador CMS