Sleipner tar over utstyrsavdelingen til Kellox

Kellox har inngått en samarbeidsavtale med Sleipner Motor AS om at de tar over utstyrsavdelingen og alt salg og dsitribusjon.

Publisert

Sleipner Motor as i Fredrikstad, er et selskap med historisk og eiermessige nære bånd til Kellox. De har vært i båtfolkets tjeneste i mer enn 100 år. De regnes  både her hjemme og internasjonalt som en av Norges mest solide produsenter og leverandører.

Sleipner Motor vil dermed overta salget av VDO, Aqua Signal, Suunto og Pro Saver. Dette blir et forsterkende supplement til Sleipner Motor sine produkter fra Geo Nav, Side Power, Flojet, Moonlight og en rekke andre produkter som dem selv produserer på fabrikken i Fredrikstad.

Tore Skjerdal som er Kellox spesialist på fagområdet vil følge med på flyttelasset for å styrke Sleipner og den nye salgsavdelingen. Han får støtte av i alt 35 kolleger som vil utgjøre det nye salgsapparatet til den nye avdelingen i Fredrikstad.

Sleipner motor har et distribusjonsnett som ivaretar hele marinebransjen med mer enn 100 betydningsfulle bransjeforhandler, og et stort antall profesjonelle verksteder og  over 80 båtbyggere spredd over hele Norge fra Lindesnes til Nordkapp. Båtbyggere som i dag benytter seg av Sleipner Motors tjenester er blant andre Windy Boats, Nidelv, Hydrolift, Askeladden, Viknes, NB, Saga, Gozzi for å nevne noen.

Powered by Labrador CMS