Positiv båtmarked i Düsseldorf
Positiv båtmarked i Düsseldorf

Positiv båtmarked i Düsseldorf

De norske utstillerne i Düsseldorf melder om kjempebra båtsalg.

Publisert

Både publikum og utstillere melder at de er fornøyd med årets båtmesse i Düsseldorf. Besøkende fra over 60 land, nesten 1700 utstiller fordelt på 17 haller og en nedgang på mellom en og to prosent i besøkstall, ser bransjen på som positivt. Forventningene til arrangørene er også innfridd, og som sier de er glade for å klare og holde nivået så høyt på tross av at bransjen sliter over hele verden.

- 246 700 besøkende mot 250 500 i fjor er veldig bra sier direktør for messen, Matthias Werner.

Både Marex og Windy kunne melde om salg allerede første dag av messen, og sa til Båtliv at de opplever at det i år var flere kjøpevillige kunder enn tidligere.

- Vi er  kjempefornøyd med messen. For vår del solgte vi seks nye båter der nede, noe som var langt over forventningene. Det morsomme er at mange viser interesse for vår ”gamle” Xantos. En 52 foter som klarer konkurransen fra de litt mer nymotens og avantgarde båtene som preger dette markedet om dagen, sier administrerende direktør i Windy, Knut Heiberg-Andersen.

I følge Heiberg-Andersen har Windy skaffet seg et godt ry blant de som ønsker seg IPS spesielt. Han mener Windys skrog takler denne installasjonen bedre enn mange andre, og at dette kjenner markedet til.

Powered by Labrador CMS