Oppblåsbar brygge

 Nå kan du ta med deg din egen brygge med på tur.

Publisert Sist oppdatert

NautiBuoy Marine er et engelsk firma som har utviklet en brygge som kan rulles sammen og pakkes vekk. Nyheten blir lansert under utstyrsmessen Mets i november. Produktet har flere patenter som skal gjøre det unikt.

En stor SUP

Den oppblåsbare brygga vil bli laget i fire ulike størrelser. Den minste er på 2,5 x 1,5 meter, mens den største er på 4 x 2 meter. Det tar bare noen få minutter å få dem blåst opp. Brygga er laget av Ocra med kanter av Hypalon. Den skal pumpes opp med et lufttrykk på 5,5 psi, det doble av lufttrykket i dekkene på bilen din. Brygga skal i følge produsenten være svært solid, og skal tåle kjemikalier, frost og høy temperatur, UV-lys, mekanisk slitasje og uvær.

Flere bruksområder

Brygga er belagt med et antiskli belegg som kan minne om teak. Brygga har balasttanker under som gjør at de ligger mer stabilt i vannet, et tilsvarende system som finnes på redningsflåter. Produsenten har utviklet et system som gjør det mulig å sette sammen flere brygger til et lite bryggeanlegg.

Brygga kan festes til båten, og skape en plattform for bading og soling. Den kan også brukes som en brygge for jolla, eller for vannleker. Videre kan den fungere som en plattform for vedlikehold, f.eks for å polere skutesiden.

Mye tilbehør

Du kan kjøpe trapp, stoler og benker som ekstrautstyr. Det finnes også hjørnestykker som gjør at du kan legge to brygger i vinkel.

Brygga vil gi mer nærhet til sjøen, særlig for båter uten badeplattform.

Powered by Labrador CMS