Ny fem-meters bowrider fra Yamarin

Moderne linjer og god beskyttelse mot vind. Slik beskriver Yamarin sin nye Bow Rider i fem-meters-klassen.

BESKYTTET: Stor og solid vindskjerm gir god beskyttelse mot vinden. (FOTO: Produsent)

Nye Yamarin 50 BR har et helt nytt og moderne skrog. Ifølge produsenten er det en stabil båt som planer lett med en 40 hester og oppnår en hastighet på 25 knop med to personer. Med det største motoralternativet 60 hk, er toppfart på drøyt 30 knop. Yamaha-motorer er standard på Yamarin-båtene. Med økonomifart på 22 knop, har båten en rekkevidde på cirka120 nautiske mil på en tank, opplyser produsenten.

Den åpne plassen forut er praktisk og trygg: de store trinnflatene gjør det enkelt å gå ombord og bevege seg rundt i båten. Den solide vindskjermen gir god beskyttelse mot sjøsprøyt og vind. Båten har et kraftig rekkverk rundt vindskjermen.

God lagringsplass

Yamarin 50 BR leveres som standard med en 64-liters fast drivstofftank som eliminerer behovet for en løs bensinkanne og dermed øker lagringskapasiteten under akterbenken. Ytterligere lagringsplass finnes under benkene forut.

Standard utstyr inkluderer dør mellom vindskjermene, puter på hekken og to gode seter. Som tilvalg finnes blant annet kalesje akter og en 10-tommers Yamarin Q2 smartskjerm.

STUVEPLASS: Ifølge produsenten har nye Yamarin 50 BR godt med lagringsplass. (FOTO: Produsent).

Tekniske spesifikasjoner Yamarin 50 BR

Lengde i meter: 4,86

Bredde i meter: 1,96

Antall sitteplasser: 6

Vekt i kilo: 535 kg

Motor i hestekrefter: 40-60