Nordkapp med ny RIB

SATSER BREDT: Med RIB i sortimentet satser Nordkapp dette året i ytterligere en nisje.
SATSER BREDT: Med RIB i sortimentet satser Nordkapp dette året i ytterligere en nisje.

Luftige ambisjoner

Helt hva Nordkapp sikter til med navnet Airborne på sin nye RIB-satsning, er uklart. Uansett – selv om ambisjonsnivået er høyt, skal båten gå til sjøs.

Publisert Sist oppdatert

Airborne 7 som den første modellen heter og som ble lansert i mars, er ifølge produsenten den første i en serie med RIBer fra Nordkapp, som lover at båtene skal ha flere av de praktiske og smarte løsningene fra andre Nordkapp-modeller.

FAKTA: NORDKAPP AIRBORNE 7

Lengde: 6,80 meter

Bredde: 2,53 meter

Vekt: 900 kg (uten motor)

Motor: 250 hk

- Vi har stor tro på at vi kan tilføre RIB-markedet helt nye tanker og ideer, og derfor har vi utviklet Nordkapp-serien Airborne. Airborne har høyt komfortnivå og er godt utstyrt. Her har vi tatt med oss alt vi har lært fra mange tiår med båtproduksjon. Nordkapp Airborne 7 blir første båt ut i en bred portefølje av RIB-modeller fra Nordkapp i tiden fremover, sier Hans Petter Slang, daglig leder i Frydenbø Boats i en pressemelding.

Utstyrsnivået skal være høyt allerede i standardversjonen, men den kan i tillegg utstyres med blant annet kjøleskuff, baugpropell og stor kartplotter. Ifølge pressemeldingen kan man dessuten velge å ta med ferskvannstank med trykkvann og dusj på badeplattformen eller sprayhood og kjørekalesje.