VIL SAMARBEIDE: Patrik Håkansson, direktør/partner i Ryds Båtar AB og Michael van Zomeren, managing director Yamaha Motor Scandinavia
VIL SAMARBEIDE: Patrik Håkansson, direktør/partner i Ryds Båtar AB og Michael van Zomeren, managing director Yamaha Motor Scandinavia

Ryds bytter fra Suzuki til Yamaha

Svenske Ryds Båtar AB inngår et samarbeide med Yamaha Motor Scandinavia.

Yamaha Motor Scandinavia blir med det en eksklusiv distributør i Norge for Ryds Det betyr at fra og med 15. november 2021 vil alle RYDS-båter selges med Yamaha-motorer til Ryds-forhandlere i Norge.

– I Ryd som ligger i Småland i Sverige har Ryds båter blitt produsert i over 50 år, en båtbyggertradisjon vi er veldig stolte av. Alle våre modeller produseres i Ryd med fokus på moderne båter der design, innovasjon, høy kvalitet og sterk omtanke for miljøet vi opererer i står i fokus. Disse verdiene deler vi med Yamaha og med deres markedsledende posisjon i Norge, godt utviklet forhandlernettverk og profesjonelle organisasjon er vi overbevist om et sterkt og langsiktig samarbeid der våre felles produkter vil posisjonere oss sterkt i det norske markedet , sier Patrik Håkansson direktør/partner i Ryds Båtar AB i en pressemelding.

Yamaha Motor Scandinavia styrker med det sin posisjon i Norge, og har ifølge importøren vært Norges meste kjøpte utenbordsmotor i 47 år på rad.

– Ryds vil være med og holde Yamahas enestående posisjon fremover, sier Iver Strand, ansvarlig for Marine hos Yamaha Motor Scandinavia.