SUPERSELGER: Celine Syversen har kommet godt i gang med båtsalget. I denne artikkelen røper hun hemmeligheten bak suksessen. .
SUPERSELGER: Celine har kommet godt i gang med båtsalget. I denne artikkelen røper hun hemmeligheten bak suksessen. .

Jovisst kan jenter selge båt

Celine Syversen er nettopp ansatt som båtselger. Vipps solgte hun tre millionbåter. Her forteller hun hva som er hemmeligheten bak suksessen.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er oppvokst med seilbåt og har alltid vært mye på sjøen helt siden jeg var ei lita jente, forteller Celine. Etter videregående begynte jeg i sjøforsvaret og møtte til tjeneste på Madla i Stavanger. Etter å ha gjennomført intervju og personlige tester fikk jeg muligheten til å tjenestegjøre på Kongeskipet Norge. Jeg tjenestegjorde som dekkgast og hadde blant annet ansvaret for vedlikehold, spleising av tau og arbeide på dekk.

Celine forteller også at hennes tvillingsøster fikk plass på Kongeskipet Norge noen måneder senere. Hun synes det var stas at begge fikk tjenestegjøre på KSN sammen. Jeg stortrivdes med min tjeneste i Forsvaret og etter en stund fikk jeg tilbud om en vinkel og mer ansvar. Dette medførte til at jeg ble utnevnt til ledende menig med lengre tjenestetid og muligheten til å ønske neste kull velkommen om bord.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER