Herregård midt i båtparadiset?

Nå har du sjansen til å skaffe deg en vakker herregård med både strandlinje og eget bryggeanlegg. Den svenske TV-kjendisen Ingvar Oldsberg skal selge sin fantastiske eiendom som ligger midt i Dalslands kanalsystemet bare to timer fra Østlandet.

Publisert

Båtliv overnattet på den store herregården under sin ukelange ferd på de mange sjøer og kanaler som danner dette utrolig vakre sjøsystemet langt inn i den svenske villmarken. Dette kommer vi nærmere tilbake til i blad nummer to i 2009.

Denne gangen ble vi oppmerksom på en annonse på FINN, hvor Oldsbergs eiendom midt i Laxsjön var lagt ut for salg. Her får du virkelig følelsen av å være godseier. Vi kom rett fra ødemarken ved Østre Silen, lenger opp i kanalsystemet og hadde overnattet under en pressening natten før. Det er klart at det smaker som himmelen med en Gin Tonic under slike omgivelser da!!

Eiendommen er godt vedlikeholdt, og rommene er enkle men av meget bra standard.

Best av alt likte vi de gigantiske uteområdene. Parken var på mange mål, og bryggeanlegget kunne ta imot flere titals båter. Ønsker du å besøke stedet med bil er også det fullt mulig. Herregården ligger på en halvøy ut i Laxsjön.

Under besøket ble jeg oppringt av min datter på åtte som da befant seg ett eller annet sted ute i den gedigne engelske parken. Hun og onkelen hadde vært på eplesang, jeg forsøkte å rette til epleslang, men det godtok hun ikke, det var eplesang. Det var nok litt tidlig for eplene på det Oldsbergske gods, men hva står man vel ikke over med når man kan slappe av under et hundre år gammelt tre?

Se forøvrig saken fra i sommer:

www.batliv.no/wip4/search/detail.epl?id=265829&c=5864

    

Powered by Labrador CMS