Har solgt 52 store båter i år
Har solgt 52 store båter i år

Har solgt 52 store båter i år

Italmarin i Drammen klager ikke på markedet. De har så langt i år solgt 44 bruktbåter og åtte nye storbåter fra 38 fot og oppover.

Publisert

Petter Nystrøm og Bjørn Vidar Lund i Italmarin må finne seg i og ikke bli trodd når de sier de har solgt 52 båter med smått og stort i år. Andre i bransjen sliter med å få solgt noen få. Nystrøm og Lund skjønner ikke helt alle de som klager over dårlig marked, og mener mange har for lite fokus på bruktmarkedet samtidig som de opererer i nybåtmarkedet.

-Hva ligger bak dette store tallet Nystrøm?

-God planlegging, god kundebehandling, en av europas største bruktbåthaller og sikre finansieringspartnere som faktisk anbefaler folk å kjøpe båt hos oss. Det er vel kort oppsummert årsaken til at vi selger båt om dagen, sier Petter Nystrøm.

Han sier videre at uten bruktbåthallen ville dette tallet vært umulig å oppnå. Gjennom den kan de tilby potensielle ”nybåtkunder”  og få stilt ut innbyttebåten/bruktbåten sin for kommisjonssalg.

-I noen tilfeller kjøper vi også båter for videresalg om prisen er riktig. Vi tilbyr også kunder å ”shine” båten før den går ut på markedet, noe kunder av oss har tjent ganske godt på å gjøre det. Selv legger vi ned mye tid på at alle båtene vi har inne i hallen skal se presentable ut. En gang brukte vi over 200 timer på en innbyttebåt før vi var fornøyd å la den ut for salg, sier Nystrøm.

Italmarin har med seg fem store båter mellom 40 og 50 fot dom de stiller ut på båtmessen Båter i Sjøen. Alle med en prislapp på mellom fire og seks millioner. Det er åtte tilsvarende båter fra Azimut, Absolutt og Atlantis de har solgt nye så lang i år.

 

Powered by Labrador CMS