Skilsø 35 Fly

FLYBRIDGE: Prototypen til Skilsø 35 Fly ble nylig sjøsatt på Askøy - nøyaktig ett år etter lanseringen av Skilsø 35 Panorama.

Populær 35-foter får flybridge

Skilsø 34 vokste til 35 Panorama, og nå er det duket for ytterligere en versjon av Skilsø sin volummodell: Fra denne sesongen er den også tilgjengelig med flybridge i likhet med storesøster Skilsø 39 Fly.

Viknes har jevnt og trutt utviklet merkevaren Skilsø etter at de overtok den tradisjonsrike sørlandsprodusenten for drøye ti år siden. Den første Skilsø-modellen som ble utviklet i Viknes-regi, var Skilsø 34, som kom i 2015. Senere kom Skilsø 39 Panorama, som har satt en standard for de nye Skilsø-modellene. I mars 2020 ble lillesøster Skilsø 35 Panorama lansert, og nøyaktig ett år senere ble flybrideversjonen sjøsatt i Bakarvågen på Askøy.

SÆRNORSK: Mens de fleste konkurrentene blant "små" flybridgebåter sjelden er under 40 fot, kan Skilsø tilby fullverdig flybridgeløsning på en 35-foter.

Båten er basert på Skilsø 35 Panorama. Flybridgebåter i denne størrelsen er et særnordisk fenomen. Mange av båtene, som Riviera 925, Sun 33 og flere- NB og Viksund-modeller, har imidlertid forsvunnet fra markedet. Nå kan flybridgeentusiaster atter velge norskprodusert takket være Skilsø 35 Fly, som er den første norske nylanseringen i dette segmentet på mange år. Skilsø 35 Fly står i en særklasse med få andre, direkte sammenlignbare konkurrenter.

NYHET: Nye Skilsø 35 Fly kompletterer storesøster Skilsø 39 Fly i modellfamilien til Viknes-eide Skilsø.

Viknes-eide Skilsø har allerede rukket å produsere et betydelig antall av Viknes 35 Panorama i løpet av ett år. Den nye Skilsø-modellen vil være tilgjengelig fra 2023, og prislappen havner på rundt 3,7 millioner kroner.