Garmin lanserer nye sjøkart

OPPDATERT: De nye sjøkartene er et resultat av et samarbeid mellom Garmin og kartleverandøren Navionics.

Opptil 5000 daglige oppdateringer

En helt ny kartpresentasjon og daglige oppdateringer er blant nyhetene når Garmin lanserer Garmin Navionics+ og Garmin Navionics Vision+.

Også den automatiske ruteplanleggeren, eller autorute-funksjonen, skal være vesentlig forbedret. Sjøkartene har også skyggelagte dybdekurver ned til 0,5 meter og ved grunt vann. Via Active Captain Community får man opp informasjon om interessante plasser i nærheten av der man er, samt anbefalinger og råd fra andre båtførere i området.

Daglig oppdatering

Ifølge Garmin har de nye kartene et helt nytt utseende. De er fargesterke og har en større detaljrikdom enn tidligere kart, med en mer intuitiv presentasjon og opplevelse. Kartene har opp til 5 000 daglige oppdateringer. Det gir tilgang til nye data så snart de kommer ut. Vil man ha tilgang til mer avanserte funksjoner, kan man oppgradere til Garmin Navionics Vision+ som, i tillegg til standardfunksjonen, blant annet også har høyoppløste satellittbilder og flyfoto. Kartene kan både lastes ned eller kjøpes på et microSD-kort.