BUTIKK: Ny butikk med klær og elektronikk i Leangbukta
BUTIKK: Ny butikk med klær og elektronikk i Leangbukta

Ny butikk for marinelektronikk

Nylig åpnet en ny butikk i Leangbukta, som tilbyr salg og service av elektronikk til fritidsbåtmarkedet.

Publisert Sist oppdatert

Hos Høcom i Leangbukta i Oslofjorden får du kyndig hjelp til kjøp, oppgradering og installasjon av båtelektronikk i din båt, heter det i en pressemelding fra bedriften.

Butikken i Leangbukta har stor utstilling med utstyr fra Raymarine, Simrad, Garmin, B&G og Lowrance. I tillegg leverer selskapet et stort utvalg fra andre produsenter innen både lyd og stereo, antenner, internett i båt og nettverksenheter (N2K).

Med opprinnelse i Bergen har Høcom gjort noen unntak fra fokusområdet, og kjører fullt sortiment på Musto seilbekledning, så også østlendingene kan beholde stilen i dårlig vær, opplyses det videre.

Høcom Norge AS har mer enn 50 års erfaring innen utvikling, salg, service og montering av marinelektronikk. Selskapet er blant landets største distributører av merkevarer som Simrad, Lowrance, Raymarine, Garmin og B&G , og har fysiske butikker med landets største utstillinger i Bergen og Asker/Leangbukta, samt mobile service- og installasjonsteam på Øst- og Vestlandet, i tillegg til nettbutikk, heter det i pressemeldingen.