Delphia med nok en billig familiebåt

Seilbåtverftet Delphia har for alvor kastet seg inn i kampen om de Europeiske båtkundene. Nå lanserer de en motorbåt på 7,5 meter.

Publisert

Delphia Escape 750 er en videreføring av de to tidligere modellene - Delphia Escape 1050 og Delphia Escape 1350. Fortsatt er det pris og romslighet som gjelder for Delphia verftet. Motoralternativet på 12 hk som standard holder nok ikke for annet en kanalcruising, men som med de andre modellene, finnes det muligheter for å sette inn større maskin som tåler tøffere forhold til sjøs.

Delphia tar med seg alt de kan om plassutnyttelse fra seilbåtene sine. Dette betyr en godt utnyttet båt som tilbyr to lukkede sovekabiner i en båt på 7,5 meter. Sammen med en god bysse og et bra baderom, betyr dette en tilnærmet fullverdig bobåt for en liten familie. Den kan også påmonteres en utenbordsmotor for å hjelpe til med fremdriften om innenbordsmotoren blir for liten.

Båten vil trolig få premiere på båtmessen i Düsseldorf, og vi i Båtliv garanterer deg en fyldigere rapport om denne båten derfra. Pris er enda ikke fastsatt, men med vår kjennskap til de to andre store båtene og prisen på disse kan vi vel bortimot garantere en prisvinner i sitt segment. 45 foteren kommer på cirka 1,5 millioner med en 80 hk motor.

Den nye modellen skal oppfylle følgende vilkår:

-Vekten er konstruert for å muliggjøre transport av båten på toakslet trailer.

-Bredde vil tillate transport uten ekstra tillatelse (2, 90 m)

-Plass til mange i cockpit og styrehussalongen

-To doble lugarer, pluss sovemulighet i dinetten ope.

-Standard bad med dusj og toalett med tank.

Lengde: 7,50 m 24,6 ft

Bredde: 2,90 m 9,5 ft

Dyptgående: 0,47 m 1,5 ft

Total vekt: 2000 kg

Motor: 12 hk

Bensintank: 70 L

Vanntank: 150 L

Ståhøyde: 1,80 m

CE-kategori: C - 6 Pers

Design: Andrzej Skrzat

Powered by Labrador CMS