EKSTRAUTSTYR: Det er mulig å huke av for solseng forut på dekk.

Nordkapp lanserer nytt flaggskip – Noblesse 830

Modellen tøyer strikken for hva som kan kalles en daycruiser – kommer for første gang med separat toalettrom, og soveplass til seks personer.

Publisert Sist oppdatert

Nordkapp lanserer i dag den største og mest innholdsrike båten hittil i deres daycruiser-serie Noblesse. Den 27 fot lange Noblesse 830 kommer med løsninger og elementer ikke før sett i daycruiser-segmentet.

SEPARAT TOALETTROM: I de senere år har denne muligheten blitt mer og mer viktig for båtkjøpere.

Spesielt etterspurt er introduksjonen av separat toalett-rom, noe som i kombinasjon med stikkabin gjør det mulig for en familie eller vennegjeng å dra på lengre overnattingsturer.

For de som planlegger å bruke båten mye til overnatting kan den leveres med Webasto dieselvarmer samt varmtvannssystem som ekstrautstyr.

Annet ekstrautstyr som båten kan leveres med inkluderer solseng forut på dekk og ekstra overmadrass for køyene under dekk.

Utviklingssjef i Frydenbø Boats, Ronny Antonsen, skriver følgende om Noblesse 830 i en pressemelding fra Nordkapp:

– Tanken med denne båten var å ta det beste fra Nordkapp sine kjøreglade skrog og sette sammen med en topp moderne daycruiser, der god plass og smarte løsninger står i fokus. Dette er alltid en krevende prosess, hvor de lave og tøffe linjene skal matche godt med båtens lengde og ikke minst at skroget skal oppleves som både responsivt og trygt ... I Noblesse 830 føler jeg at vi har truffet godt med tilpasningene for å få nettopp en kjøreglad og romslig daycruiser, avslutter han.

Båten kan leveres med enten enkel eller dobbel motorinstallasjon fra Mercury, og er klar for levering sesongen 2023.

MELLOM TO LEIRE: Stor daycruiser? Eller liten coupe?
STIKKABIN: Utnyttelsen av plass under dekk utvider bruksområdet til denne «daycruiseren»
PIGGEN: Kan leveres med ekstra tykke madrasser for økt komfort.
LINJENE: Nordkapp har lagt ned mye arbeid i å balansere båtens funksjonaliteter, sjøegenskaper og utseende. Resultatet ser du her.