Båtfolket digget Bieber

Hundrevis av småbåter samlet seg onsdag kveld foran operahuset i Oslo. Alle båtene var fylt til randen av små og store Bieber-fans som hylte  baby, baby.

Publisert

Vi er glade for en ting, at vi reddet ut våre tre elleveåringer fra kaoset på operaen og over i båt.  Da fikk vi panormautsikt til scenen, og våre tre beliebers en fantastisk kveld bare 100 meter unna idolet.

Vi var ikke alene om dette valget. Etter hvert som kvelden ble mørkere og utålmodigheten stor, ble havneområdet foran operaen smekkfulle av små og store farkoster. Stemningen var utmerket, og både politi, brannvesen og havneoppsynet var tydelig til stede. Her var det mange som hadde presset sikkerhetsreglene for hva farkostene var godkjent for. Vi observerte også mange ungdommer i små oppblåsbare gummibåter uten redningsvester. Men dette var kvelden for sang og musikk, og ikke så mange moralske pekefingre over båtfolket.

Når Justin Bieber først kom seg frem på scenekanten tok det helt av. Baby, baby, baby ljomet over alt. Plakater og bannere vaiet. Og like plutselig som han etterlengtet dukket opp, takket han høflig alle sine fans for oppmøtet og forsvant i havnevesenets båt. En hel armada fulgte idolet en liten tur ut mot Lindøya og så tilbake inn mot Kongen i en fantastisk dramatisk kveldshimmel.

Se film

Powered by Labrador CMS