NY SERIE: Bruktbåttips

SÆRNORSK KONSEPT: Viknes 1030 er et særnorsk konsept, skrev Båtmagasinet i vår test av båtene i 2019. Er det riktig? Og i så fall; er det positivt?

Del dine erfaringer med Viknes 1030

- Det smarteste båtvalget du kan gjøre, skrev vår testpilot. Er du enig med ham? 

Publisert Sist oppdatert

Vi starter med dette opp en ny serie i Båtmagasinet under vignetten Bruktbåttips. Serien har blitt svært populær i vårt søstermagasin Seilmagasinet, og bygger på lesernes egne erfaringer med ulike båttyper. De som bruker båtene daglig høster gjerne også mange erfaringer som mange andre båteiere og båtkjøpere kan ha glede av. Ikke minst hvis man, som mange av våre lesere sier de skal gjøre i løpet av nær fremtid, nemlig å kjøpe seg ny båt.

Først ut i denne serien er en svært populær båt fra den norske båtprodusenten Viknes i Bergen.  Rundt 1.000 produserte båter siden 2001 gjør den til tidenes mest populære båt i sin klasse.  Viknes 1030 er blitt et ikon blant norske fritidsbåter. Modellbetegnelsen «1030» har i seg selv blitt et merkenavn. 

Nå ønsker vi å spørre deg som kanskje har en Viknes 1030 om du vil dele noen erfaringer med oss. Om båtens sjøegenskaper, styrker og svakheter, løsninger ombord, komfort, tekniske løsninger, motor, byggekvalitet og design. 

Vi ber deg sende inn dine erfaringer, råd og tips til sigbjorn@batmagasinet.no.