XO-GREP: Flyttbare og fleksible «fiskemøbler» gjør sportfisketuren ryddigere, rensligere og triveligere.

Enkle løsninger med stor bruksverdi

XOs høstnyhet DFNDR A8 har nå kommet med en utstyrspakke for sportsfiskeren.

Publisert Sist oppdatert

Boot Düsseldorf

Ved siden av et sant mylder av stangholdere har finnene designet en skottmontert fiskekum som også kan fungere for å holde liv i levende agn - der det er lov å bruke slikt - samt en enkel sløyebenk med integrert avrenningboks. 

ABS OG ALUMINUM: Stilen er umiskjennelig XO.

Tre enkle tilbehør som gjør enn fin båt enda mer allsidig. I tillegg kommer båtens paddeflate fordekk uten snublefeller, bygget med tanke på et mer kontinentalt sportsfiske.

Sløyebordet festes i to av stangholderkoppene og kan dermed flyttes rundt etter behov, mens fiskekummen, som skal få sjøvannspumpe, er boltet fast til akterrelingen og har fått vanntett lokk med låsestropper. Tørket og rengjort er dette også et svært sikkert oppbevaringssted for gjenstander eller varer som bør holdes langt unna fuktighet. 

Alt holder vanlig XO-stil når det gjelder materialvalg: Aluminium, pleksiglass og kraftig ABS-plast. Ifølge XO-folkene på standen i Düsseldorf er det også planer å å selge komponentene for ettermontering i andre båter som har behov for en praktisk oppgradering for fiskeentusiasten, men prisene er ennå ikke kjent.

FLATT: fordekket på XO DFNDR A8 er eksemplarisk ryddig. Bare ikke fall over bord!