Boston Whaler 380 Realm

MYE OG DYRT: En godt utstyrt Boston Whaler 380 Realm kommer nok på fort over 12 millioner kroner.

Konge blant dagsturbåter

Boston Whaler 380 Realm er laget for de sosiale opplevelsene, og er produsentens nye flaggskip blant modellene for dagsturer. Men så kommer prisen... Se video av båten!

Publisert Sist oppdatert

Selv om dette er en båt som opprinnelig er laget for dagsturer har den også mulighet for overnatting. Første båt kommer til Norge allerede i mai.

– Boston Whaler 380 Realm er som skapt for Norge med tak store vinduer på siden slik at på kalde dager kan man lukke helt igjen å kjøre med varmen. Samtidig som man har masse uteplass både i front og bak når det er sol og varmt vær, sier Torben Kragstad hos Kragastad AS som venter første båt allerede denne våren.

– Båten kommer med alt det Boston Whaler er kjent for av kvalitet og sikkerhet. Den har for øvrig også en lugar man kan sove over i på kortere turer, sier Kragstad.Båtmagasinet så båten første gang på Boot Düsseldorf, der den hadde sin premiere i Europa. Der ble den vist med fire motorer fra Mercury på hekken, hver av dem med 300 hestekrefter. Med denne motoriseringen gjør båten ganske så nært 50 knop, ifølge deres egne målinger. Prisen slik den var stilt ut i Düsseldorf var 880.000 euro, før skatter og avgifter. Ifølge den norske forhandleren starter prisen i Norge på cirka ni millioner kroner. En båt er altså allerede på vei til norske farvann med norsk eier som har valgt 1600 hestekrefter på hekken.