Førsteinntrykket

SPORTY: Ryds 650VI med 200 hk V6 har en fin marsjfart på 25-30 knop og en toppfart på 43. Båten er sporty og morsom å kjøre.
KAMERA: LED-bauglys er etter hvert vanlig, men en kameralinse som gjør det mulig å se forover på en TV-skjerm er en unik Ryds-idé...
SMÅ PLOTTERE: Førerplassen i Ryds 650VI er komfortabel og funksjonell. Testbåten hadde doble 9-tommers plottere og Zipwake.
GOD PLASS: Uteplassen er romslig og komfortabel, ikke minst takket være bredden på 2,50 meter.

Test av Ryds, daycruiser med kamera i baugen

Ryds 735VI som ble lansert for et år siden var første båt i en ny modellserie som nå utvides med Ryds 650IV DC. Ryds 650VI DC er mer tradisjonell og produseres kun for utenbordsmotor. Men, også denne skiller seg fra mengden - med kamera i baugen...

Publisert Sist oppdatert

Med walkaroundbåten Ryds 735IV hadde produsenten gjort noen valg på tvers av rådende trender, blant annet ved å tilby den med både utenbords og innenbords motor. Nye 650IV DC vil kun være tilgjengelig med utenbordsmotorer, fra 115 til 225 hester.

I likhet med alle nyere Ryds-båter er også 650VI vakuumstøpt, noe som gir et sterkt og tynt laminat som holder vekten nede og dermed er positivt for drivstofforbruket.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER