FØRSTEINNTRYKK: MICORE XW63CC OG XW57SC

NORDISKE:
Micore Xw57sc
og Micore Xw63cc
er moderne
skjærgårdsjeeper bygget
for nordiske forhold.
NORDISKE: Micore Xw57sc og Micore Xw63cc er moderne skjærgårdsjeeper bygget for nordiske forhold.

Ujålete, solide bruksbåter

Svenske Micore bygger praktiske og solide motorbåter for det nordiske markedet. Designet skiller seg ut fra mengden, og produsenten vektlegger funksjonalitet og sjøegenskaper. Micore Xw63cc og Xw57sc innfrir forventningene.

Publisert Sist oppdatert

De to nye modellene fra Micore er skreddersydd for skjærgårdsliv og fiske. Micore produserer sine båter i en moderne fabrikk i Lidköping, hovedsakelig for det svenske og det norske markedet. Produsenten har vokst jevnt og trutt gjennom mange år, og er kjent for funksjonalitet og byggekvalitet. De driver en kontinuerlig produktutvikling, noe Micore Xw63cc og Xw5 er et resultat av.

Velbygd

Begge modellene vi har kjørt ble presentert under båtmessen i Göteborg på begynnelsen av året. Bak de kryptiske forkortelsene Xw63cc og Xw57sc skjuler det seg to skjærgårdsjeeper bygget rundt et klassisk konsept med funksjonell dobbel førerkonsoll i midten og walkaround-løsning. Micore sprøytelaminerer sine båter, og de har veldimensjonerte stringere og god avstivning. I tillegg er dekket limt mot skroget. Alt dette merkes i form av en kompakt og stum konstruksjon.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS