Praktisk: Frisker opp falmet skrog

Gir utrolig dybde i fargen

Marine Glasscoat er et kostbart produkt for beskyttelse av gelcoat som vi tidligere har testet med imponerende resultat på hvitt skrog. En nylig utført prøve viser også at produktet har egenskaper som gir en ekstra dyp farge og glans på fargede skrog.

Publisert Sist oppdatert

mKombinasjonen av holdbarhet og enkelt renhold imponerte oss ved forrige test. Nylig utførte vi en prøve på et matt, blåfarget skrog med det samme produktet og kunne konstatere at dybden i fargen og glansen vi oppnådde med dette spesialproduktet var svært bra.

Keramisk

Marine Glasscoat er et relativt nytt produkt på markedet, og er en keramisk gelcoatbeskyttelse som etterlater en knallhard hinne – i motsetning til for eksempel naturbasert voks som vaskes eller slites vekk hver sesong. Det er en kjensgjerning at mørke skrog og detaljer på en båt er mer utsatt for UV-stråling og blir fortere matte enn lyse overflater. Båten vi testet produktet på, var blitt så matt at det ikke var tilstrekkelig å rubbe overflaten. Den måtte slipes før den kunne rubbes for å få opp igjen glansen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS