TARGA 35 + AD CFC

TARGA 35
FAMILIEBEDRIFT: Robert Carpelan demonstrerte den nye T35-versjonen. Han er sønn av Johan Carpelan, som overtok Targa og bygget opp dagens sterke merkenavn.
WALKAROUND: Fordekket på CFC-versjonen er hevet. Det går ikke ut over bevegelsesfriheten.
SENTERLUGAR: Under salongen er det raus soveplass for tre voksne.
FORPIGGEN: Også den fremre lugaren har meget god plass samt et tilstøtende toalett.
ROMSLIG: Tross brede skandekk er det god plass i salongen. Targas pantryløsning er en viktig faktor for å oppnå dette.
RYDDIG: Motorene har hver sin store luke. Det er lett å komme til servicepunkter i maskinrommet.
ADELSMERKET: Akterdekket er enomt. Takket være AD-løsningen er dekket godt knyttet sammen med salongen. Det gir en mer «sosial» båt.

Mykere barsking for hele familien

Targa har alltid laget tøffe båter for seriøse båtkjøpere. Trolig er det nesten bare menn som da tar det endelige valget. Men den finske fabrikken vil gjerne erobre resten av familiens hjerter med den oppgraderte 35-foteren.

Publisert Sist oppdatert

Targa 35+ AD CFC er den kompliserte betegnelsen på verftets «nye» familiebåt. «Nye» i gåseøyne, for dette er i bunn og grunn en gjennomprøvd kjenning der plusstegnet og bokstavsuppen AD CFC markerer det nye. Pluss-versjonen er litt lengre enn standard, CFC står for «Comfort Fore Cabin», med hevet fordekk, AD er rett og slett «Aft Door». Borte er dermed den tradisjonelle flybridgen, men takket være akterdøren knyttes nå det store dekket og salongen mye tettere sammen. I tillegg blir salongen merkbart lysere og luftigere. Med denne løsningen er det heller ikke noe problem å gå ut på akterdekket i fart, noe som ellers er en forblåst operasjon. Om ikke flybridge står øverst på ønskelisten er løsningen perfekt for en familieturbåt.

Targa 35 ble lansert på tampen av forrige årtusen og har siden vært en sentral modell for den finske produsenten. Men selv om konstruksjonen nærmer seg myndighetsalderen bærer den årene med stor verdighet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER