Benny Martinsson har samlet Princess i Norge til ett kongerike

Samler Princessene til ett kongerike

Benny Martinsson på Orust har innlemmet Vollen Båtsenter i sin kjede av skandinaviske Princess-forhandlere.

Publisert Sist oppdatert

Fra 1. april 2020 er Vollen Båtsenter en del av den skandinaviske Princess-familien, melder Martinsson i en pressemelding.

– Vi ønsker Eva Dammen og Stein Ulltveit-Moe velkommen ombord. De har med seg en kompetanse på Princess og mangeårig erfaring fra bransjen som vil bidra til en styrkning av Princess gruppen. I forbindelse med denne utvidelsen endrer vi navn til Princess Yachts Norway AS. Avdelingen i Oslo vil fortsatt ha kontorer på Vollen for å kunne supportere nye og eksisterende Princess kunder, skriver han i pressemeldingen.

Fra før av inngikk forhandleren i Bergen i konsernet under navnet Princess Yachts West Norway. Det skandinaviske konsernet består dermed av Princess Yachts West Sweden AB, Princess Yachts Norway AS og Princess Yachts Denmark ApS , og det ledes av CEO Benny Martinsson. – Vi er stolte av å være distributør av Princess Yachts i disse områdene hvor vi har egne kontorer, showrooms og marinaer. I Sverige har konsernet hovedkontor og et helt eget anlegg der alle typer reparasjoner er mulig å utføre, skriver Martinsson videre.

Princess Yachts med base i Plymouth, England, er en av verdens største produsentene av fritidsbåter i segmentet fra35 fot til 40 meter fordelt på modellutvalget M class, X Class, F Class, V class, S Class og R class. Verftet ble grunnlagt i 1965, har i dag 3200 ansatte og i 2018 et salg på 340 millioner pund, ifølge pressemeldingen.