Bavaria Sport 34

BAVARIA SPORT 34
BADEBÅT: Bavarias nye 34-foter inviterer helt klart til aktive soltimer på den store akterplattformen. Under solsengen er det plass til mange badeleker.
UTSIKT: Det er god plass under kalesjen, og den hvite innredningen er med på åpne rommet og gi båten et eksklusivt preg.
OPPGRADERT: Pantryet i den nye Bavariaen har fått bedre vaskeplass. Det er håndrekker hele veien langs kanten på byssa, og TV med Norgespakken innebygd.
LYS SALONG: Salongen under dekk virker lys og luftig. Det er flere hyller enn i forgjengerne.
TRANG: Vi kunne nok ønsket oss en litt større forkabin, men å vinne plass et sted betyr at du må ta det fra andre steder. Akterkabinen virker større, men også her må du bøye og krype litt for å komme deg på plass i senga.
BAD: Ikke direkte stort og eksklusivt, men rent og gjennomført. Heller å foretrekke, fremfor å betale hundre tusen mer for juglete luksus.
BAVARIA SPORT 34

Kald start for rimelig Bavaria

Bavarias nye 34-foter med singelinstallasjon måtte bryte seg vei gjennom isen på sin første prøvetur. Den holdt, til tross for at dette er en meget billig båt i forhold til størrelsen.

Publisert Sist oppdatert

Den kom rett fra Tyskland på tilhenger. Vi stod klare på kaia for en høstkald prøvekjøring med dunjakke, skinnlue, notisblokk og kamera. Det Bavaria selv kaller sin nye «supermodell», fikk ikke lov å stå uprøvd en hel vinter innendørs. Med en prislapp som begynner på 1,4 millioner, skal konkurrentene få nok en Bavaria å bryne seg mot.

Etter å ha skiftet en giver til common rail-systemet, fikk vi startet opp motoren, vel å merke med en alarm som ingen kunne forklare. Vi ble likevel enige med importøren om at så lenge alt hørtes og gikk riktig, kunne vi ta en tur ut i det islagte blå. Ute i Europa kommer de fleste 34-foterne med dobbelinstallasjon, og nytt for neste år er at Bavaria også vil tilby VW-motorer i sine båter.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER