KOSTER FLESK: Skal du sikre deg en selveiet båtplass i Bærum, kan du slå til på en fire meters plass som ligger på Finn.no for den nette sum av 650 000 kroner. Illustrasjonsfoto: Båtmagasinet.
KOSTER FLESK: Skal du sikre deg en selveiet båtplass i Bærum, kan du slå til på en fire meters plass som ligger på Finn.no for den nette sum av 650 000 kroner.

Selger fire meters båtplass for 650 000 kroner

Vi har sammenlignet priser for båtplass, fylke for fylke: – Båtplasser er mangelvare og lite tyder på vilje til tilrettelegging av nye havner. Det gjør at den som eier eller har tilgang på fast båtplass i Norge skal være fornøyd.

Publisert Sist oppdatert

Et lite, uhøytidelig dypdykk blant de annonserte båtplassene på Finn.no viser i dag, første dag over påske, 673 ledige plasser, de fleste til leie, men har du en velfylt lommebok er det også god anledning til å kjøpe, nesten hvor du måtte ønske. Båtplassen som «tar kaka» finner vi på Gyssestad i Bærum. For en fire meters plass må du punge ut med 650 000 kroner. Synes du det er dyrt, kan du leie en fem meters plass på attraktive Sarbuvollen, også det en båthavn i Bærum, til 38 000 kroner.

Alltid noen på tilbudssiden

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER