Leangbukta holder åpent

Butikkene i Leangbukta Maritime Senter holder dørene åpne, tar forholdsregler for å redusere faren for Koronasmitte.

Publisert Sist oppdatert

Saken er oppdatert kl 15 11. mars

Mens Sjøen for alle avlyses, vil Leangbukta Maritime Senter holder dørene åpne for publikum på den såkalte Storbåtmessen.

–Vi forholder oss til kommunelegens vurderinger. Foreløpig holder kjøpesentrene i Asker åpent. Storbåtmessen er en serie båtforhandlere som går sammen om å holde lengre åpningstider, sier Harald Korn, som er prosjektansvarlig for årets arrangement.

Korn forteller at deltagerne i Leangbukta Maritime Senter skal møtes i morgen formiddag for å drøfte situasjonen, og vurdere tiltak som kan gjøre besøket tryggest mulig. Det kan bli aktuelt å innstille matservering, sette ut antibac og eventuelle andre tiltak.

Harald Korn sier at Storbåtmessen ikke er en messe i tradisjonell forstand. Det er butikker som går sammen om en uke med utvidet åpningstid, og de ønsker ikke å slå mynt på at Norges Varemesse nå har besluttet å avlyse "Sjøen for alle" i år.

ENDRING: Tittelen på denne saken ble endret 11 mars fra Storbåtmessen holder åpent da Leangbukta Maritime Senter besluttet å avlyse aktivitetene.