Båtmagasinet-TV nr. 5/2022

Se nye Skilsø 35 Fly på Båtmagasinet-TV

Slik takler de drivstoffprisene

I denne månedens sending av Båtmagasinet-TV har vi snakket med båteiere om hvordan de takler de stive dieselprisene i sommer. Vi inviterer deg også på med på båttur i en av Norges vakreste fjorder, og møter mannen som har bygget en helt ny tresjark med egne never. Kjør film!

Publisert Sist oppdatert

Båtmagasinet 5 er nå ute hos abonnentene, og er kommet i løssalg i butikkene. I denne Nett-TV-sendingen får du med deg noen av høydepunktene i den fyldige utgaven.

For tiden er drivstoffprisene den store snakkisen blant motorbåtfolk, og vi har i dagens sending snakket med flere karer med store båter, som kommer med råd og tips til hvordan de takler denne situasjonen.

Så har i kjørt trawler i Hjørundfjorden på Sunnmøre i april, og intervjuet en av entusiastene som sørger for gode opplevelser for besøkende i denne sagnomsuste fjorden, som på 1800-tallet ble besøkt av kongelige og diktere.

Mange vil sikkert også glede seg til å se den nye flybridgebåten Skilsø 35 Fly på vannet. Vi har testet båten, og filmet fra testen.

Vi har også tatt en prat med trollmannen Thor Norlig. 75-åringen har nylig sjøsatt en flott tresjark, som han har bygget med egne hender.