NY: Dag Christian Holm mønstrer på Båtmagasinet som innholdsprodusent.

Fra fly og bil til båt

Vestfoldgutten Dag Christian Holm er ny innholdsprodusent i Båtmagasinet, og skal hjelpe båtbransjen med å nå ut med sine budskap til båtfolket.

Båtmagasinet er i sterk vekst på mange områder. I år er Båtmagasinet-TV lansert, nettsidene får stadig flere lesere, og en rekke kunder får nå hjelp av Båtmagasinets kommersielle avdeling til å lage annonsørinnhold.

–I likhet med mange aviser tilbyr vi nå våre annonsører løsninger for annonsørinnhold. Vi kan skreddersy løsninger som omfatter annonsørartikler i magasin og på nett, samt fotografere og filme, og vise dette på Youtube og Facebook, slik at våre kunder når ut til båtfolket på en god måte, sier publisher Ole Henrik Nissen-Lie. Han understreker samtidig at Båtmagasinet er medlem av Fagpressen, og skiller klart mellom redaksjonelt innhold og annonsørinnhold.

­–Vi er veldige glade for å toppe laget med en erfaren innholdsprodusent og båtentusiast fra Vestfoldskjærgården, fortsetter Nissen-Lie.

BILER OG BÅTER OG FLY: Dag Christian Holm har bred mediaerfaring, og skal hjelpe til med å løfte Båtmagasinet til nye høyder.

Dag Christian Holm (47) har jobbet i media i over 20 år, og startet karrieren som journalist i blant annet Nytt om Bil, Bilmagasinet og Dagsavisen. Holm har i syv år vært sjefredaktør i nettjenesten Business.Class.com. Han de siste årene også drevet Færder Kommunikasjon, der han har laget annonsørinnhold og kommunikasjonsløsninger for kunder. Blant annet har Holm laget en rekke kundemagasiner, for kunder som Bertel O. Steen og Defa.

­–Med tanke på at det finnes en million fritidsbåter i Norge, og at stadig flere ønsker seg båt, gleder jeg meg til å være med på denne reisen. Med hjelp av gode tekster, fine videoer og målrettet digital distribusjon skal vi hjelpe kundene våre med å nå ut med sine budskap, sier Holm, som gleder seg til å ta fatt på oppgavene.

Båtmagasinet er Skandinavias ledende båtblad, som finnes i løssalg og abonnement. I fjor ble Båtliv og Båtmagasinet slått sammen til ett stort magasin med mange abonnener. Les mer om Båtmagasinet her.

Nå jobber Båtmagasinet med å gjøre arkivet med over tusen båttester, hundrevis av havnereportasjer og tiår med praktiske råd og tips om vedlikehold og Gjør-Det-Selv saker enda mer tilgjengelig for publikum.

Se magasinarkivet her.