Praktisk

Slik kan du enkelt overvåke båten din med kamera

Høsten er tida for jakt. Med et viltkamera til noen få tusenlapper kan du overvåke båten hele døgnet og fange eventuelle tyver på film. Også andre, og enda rimeligere kameraløsninger, kan spare deg for bekymringer når båten ligger i opplag.

Det finnes mange systemer som tilbyr ulik grad av overvåkning av båten, fra de avanserte med en rekke sensorer og funksjoner, til de helt enkle. Enten man har båten i opplag på land eller i boblehavn om vinteren, kan det være greit å følge med. De fleste båteiere har nok opplevd øyeblikk med bekymring: Bør jeg komme meg ut og sjekke båten? Du kan spare deg for mange av disse turene med et raskt overblikk. Det finnes mange systemer som overvåker båten mer komplett, og varsler deg ved endringer i temperatur, vannivå i båten, brann, bevegelse og mye mer.

Men det finnes også rimelige produkter i butikkhyllene som sender bilder eller video direkte til mobilen når det fanges opp bevegelser i båten. Disse kan egne seg om du ønsker en enkel løsning som varsler ved uønsket besøk, eller om du med en enkel kommando ønsker å få et bilde av båten for å sjekke hvordan det ser ut ombord i sanntid.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER