Yamarin 53 BR

Yamarin 53b BR
Yamarin 53b BR

Populær finsk familiebåt

Yamarin 53 BR er en av bestselgerne under 20 fot de senere årene.

Publisert Sist oppdatert

eYamarin er blant Norges mest populære merker, og Yamarin 53 BR er deres bestselger i Norge de siste årene. Båten koster fra en kvart million kroner.

Yamarin 53 BR er en liten og prisgunstig bowrider på 17 fot, det vil skjærgårdsjeep med sittegruppe forut. Båten har plass til to voksne og tre barn bak vindskjermen, og man sitter godt beskyttet også foran i båten.

Les også: Yamarin satser på klassiker

Les også: Buster versus Yamarin

Båten har kommet godt ut i tester, der den beskrives som en utmerket båt for dagsturer og vannlek. 53 BR er myk i sjøen, og både kompakt og stødig nok til å tåle 100 firetaktshester.

Den klarer seg fint og relativt mykt i hekksjøer eller i solgangsbris, og er svært lettkjørt.Du behøver dermed ikke mye båterfaring for å føle at du mestrer denne båt- og motorkombinasjonen.

Båten er enkel å henge etter en vanlig bil. Den egner seg for kjøring i skjærgård og skjermet farvann. For noen år siden lanserte Yamarin også Cross 54 BR, som er bygget i aluminium.

Les også: Robust og enkel landstedsbåt

Les også: Populær dagsturbåt i tre varianter

Om du søker Yamarin i søkefeltet på batliv.no finner du en rekke tester og prøvekjøringer av ulike modeller. Abonnenter kan lese alle testene uten ekstra omkostninger.

Se abonnementstilbud her