Se hele sendingen om siste nytt fra båtlivet

Hvordan gjør du best mulig båtkjøpet? 16-åringene Liv og Astri forteller om båtturen de to hadde fra Asker til Kristiansand. Windy-veterean Knut Heiberg-Andersen snakker om hvordan de opplever markedet. Vi ser også på noen av årets mest spennende båtnyheter. Her er Båtmagasinets LIVE-sending.

Publisert Sist oppdatert

Båtmagasinet Live hadde denne uken sending med siste nytt fra båtlivet. Blant gjestene kan du se Windy-veteran Knut Heiberg-Andersen som snakket om hvordan Windy opplever båtmarkedet. 16-åringene Astri Nissen-Lie og Liv Hanh Basberg forteller om deres påsketur i en 23 fots båt fra Kristiansand til Asker. Båtmagasinets redaktør Atle Knutsen kommer med gode råd til deg som båtkjøper.

I tillegg får vi i studio digitalt besøk av sponsorer for sendingen som forteller om spennende nyheter for 2021. Johan Finnberg kobler seg opp fra Finland og forteller om den nye bowrideren Cross 75 BR. Erling Riise fra Cipax som produserer Pioner forteller om deres nye 16 foter som nylig er lansert. Og Thomas Holm fra båtdelingstjenesten Skipperi forteller om deres storsatsning i Norge, med mulighet for å leie ut din egen båt, og at du kan leie i stedet for å eie.