VIL UNNGÅ FORVIRRING: Nå melder en tredje aktør seg på banen for å arrangere innendørs båtmesse i Norge. Når de skal arrangere den? Første helgen i mars. Hva de heter? Båt og Caravan. Hvor den er? I Ålesund. Stadig like forvirra? Ikke etter å ha lest denne artikkelen.

Krever navneendring på Båt og Caravan på Lillestrøm

Båt og Caravan i Ålesund er den tredje innendørs båtmessen i Norge på samme helg i mars 2024. Nå krever de navneendring på messen i Lillestrøm. 

Publisert Sist oppdatert

- Vi ble svært overrasket da vi leste i Båtmagasinet at det skulle være en konkurrerende båtmesse på Lillestrøm den samme helgen som vi skal arrangere vår båtmesse i Ålesund med samme navn som oss, sier Jeanette Lorgen i Båt og Caravan i Ålesund. 

- Vi har et godt innarbeidet merkenavn og har arrangert messen under navnet Båt og Caravan i ti år, opplyser Lorgen. Før dette hadde vi en ren båtmesse med navn Båt & Sjøliv. Denne ble arrangert fra 2007-2013. Vi benytter Sparebanken Møre Arena med 8000 kvm innendørs utstilling for båt og caravan, pluss tilhørende marina med flytende utstilling. Hit kommer mange tilreisende utstillere fra Vestlandet, Mørekysten og Østlandet. Messen har godt publikumsbesøk.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER