NY IMPORTØR: Tysse Maritim er ny importør av Nord Star på Vestlandet .
NY IMPORTØR: Tysse Maritim er ny importør av Nord Star på Vestlandet .

Nord Star får ny importør på Vestlandet

Tysse Maritim blir ny importør av de finske Nord Star-båtene på Vestlandet.

Publisert Sist oppdatert

Tilhengerprodusenten Tysse på Osterøy satser i båtmarkedet. Gjennom selskapet Tysse Maritim blir konsernet ny importør av Nord Star-båtene for Vestlandet, heter det i en pressemelding fra Tysse.

– Jeg ser frem til å presentere disse linjelekre, pålitelige og trygge båtene som oser av finsk kvalitet her på Vestlandet. Jeg er ikke i tvil om at båtene vil falle i smak, og at mange vil velge å realiseres sine båtdrømmer med Nord Star», sier Rune Tysse i pressemeldingen.

Nord Star Båt AS som har vært eneimportør i Norge siden 2014, er glade over at de nå har fått med seg Tysse-konsernet på satsingen og oppbyggingen av Nord Star i Norge.

–Vi er utrolig glade for å ha fått med oss Tysse på laget. En tung industriell aktør som ønsker å satse sammen med oss og det finske verftet, gir unike muligheter. Dette sammen med at Nord Star moderniserer båtmodellene, gjør at vi ser utrolig lyst på fremtiden, uttaler Nord Star Båt i meldingen.

Også produsenten er fornøyd: –Vi er stolte over å få muligheten til å forbedre vår posisjon i Norge sammen med en annen industri-familie som har investeringslyst, langsiktighet og lidenskap for produktene våre», sier Simon Lindkvist daglig leder i Linex-Boat Oy.

Powered by Labrador CMS