TURBÅT: Merry Fisher 795 er bakveggbåt med utenbordsmotor i den rimelige prisklassen, men prisen har steget mye de siste årene.

Merry Fisher 795 – Lover litt mer enn den holder

Andre generasjon av Merry Fisher 795 er forbedret på en rekke punkter, og prisen har økt vesentlig siden vi testet første generasjon for seks år siden. Hvordan er forholdet mellom pris, kvalitet og løsninger i denne populære båtmodellen?

Publisert Sist oppdatert

Våren 2023 lanserer franske Jeanneau Merry Fisher 795 Series2, som tar over etter forgjengeren med samme navn som har vært på markedet siden rundt 2016, som igjen var en videreføring av den utgåtte modellen Merry Fisher 755.

Ifølge produsenten er det på flere områder en ny båt som nå sjøsettes i form av andre generasjon av den populære styrhusbåten. Series II har fått nytt skrog med mer tradisjonell V-form med lavere planingsterskel enn foregående modell. Forskipet er høyere, og båten er nå klargjort for motorer opp til 250 hk, mot 200 hk tidligere. Akterdekket har fått bedre plass, en foldbar benk på babord side og er tilgjengelig med to bysseløsninger.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER