Se nye Askeladden P76

Askeladden P76 Weekend byr på mer komfort enn forgjengerne. Se video av den nye båten.

Askeladden er godt i gang med en ny generasjon nye styrehusbåter. Siste tilvekst er P76 Weekend som skiller seg ut med tak over akterdekket og full kalesjeløsning. Første gang den nye båten ble vist for publikum var på båtmessen i Gøteborg, der den ble vist med Askeladden P92 SUV.

P76 Weekend oppleves mer harmonisk i prioriteringen av uteplass og inneplass enn sin storesøster. Askeladden P76 erstatter P66, og markerer et synlig generasjonsskifte. Båten har en gjennomgående dekkslayout som fremstår som funksjonell. Naturlig nok har den store uteplassen vi kjenner fra P92 SUV her blitt krympet. Hardtoppen, som er et selvbærende glassfibertak, er forlenget over akterdekket. Dette gir mulighet for å lukke hele akterdekket med kalesje.

Som med storesøsteren er det også her mulig å tilpasse akterdekket etter behov, om du skal fiske, bruke den til transport eller nyte et sosialt liv med dekket bord. I salongen har vi bysse til styrbord, og sittegruppe på babord, med vendbart passasjersete . Foran førerplassen er båtens separate toalettrom. Lugaren har en dobbelkøye i god størrelse. I Båtmagasinet nummer 2 - 2020, som kommer ut 6. mars, kan du lese førsteinntrykk fra Askeladden P76 Weekend.

Ønsker du å lese prøvekjøringen av P92 SUV, kan det gjøres her.

NYLANSERT: Askeladden P76 Weekend er lansert, og allerede i neste Båtmagasinet kan du lese førsteinntrykk.
NYLANSERT: Askeladden P76 Weekend er lansert, og allerede i neste Båtmagasinet kan du lese førsteinntrykk.