Fra arkivet:

FRA ARKIVET: Et diskret, men likevel friskt og smakfullt fargevalg gir båten et eksklusivt preg. Targabøylen gjør den todelte kalesjen enkel å betjene.

Winrace 22: Morsom, praktisk, solid og gjennomført

Et mer gjennomført og forfinet produkt skal du lete lenge etter. Dere som fortsatt lider av den vrangforestillingen at plastbåter ikke kan være båtbyggerkunst, bør saumfare denne båten. Den er full av fikse ideer og bruksvennlige detaljer. Romsligheten gjør også at «Winrace 22» ligger så langt opp til en bobåt en daycruiser kan.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er hentet fra den aller første utgaven av Båtmagasinet, nummer 1 1985. Du finner hundrevis av båttester fra to tiår med prøvekjøringer i regi av Båtmagasinet og Båtliv i arkivet, som abonnenter har tilgang til.

Det enkle er ofte det beste. Enkelhet er et nøkkelord for denne båten. Det er dessverre slik at en god del av de hurtiggående båtene som er på markedet hverken har innredning eller teknisk oppbygning som tåler farten de er gode for. Etter en tids hardkjør med slag, risting og vibrasjoner, skjer det alt for ofte at man finner løse skruer og mutre rundt om i båtens kriker og kroker. Diverse deler begynner å slamre, gnisse og gi lyd fra seg. Vi har etter flere timers og til tider røff bruk med «Winrace 22» av forskjellige modeller og med forskjellige motorinstallasjoner, til dags dato ikke registrert slike svakheter.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER